Alberg Sant carles de la RàpitaPoblació: Sant carles de la Ràpita

Provincia: Tarragona

Comarca: Montsià

Capacitat: 170 places

Habitacions: De 6 a 8 persones amb bany propi

Cuina: Casolana

Adaptada:

Banys: Privats/ Comunitaris

Proximitat: a 92 Km de Tarragona


Projecte educatiu

Descens per barrancs: Després de presentar l'activitat i donades totes les normes i consells que han de tenir en compte tots els participants iniciarem un recorregut a peu d'uns 20 minuts, fins arribar a la capçalera del barranc. Amb els monitors especialitzats, iniciarem el descens del barranc, amb una durada aproximada de dues hores. 

Quads i Multiaventura: L'activitat de Quads i multiaventura és un combinat de diferents activitats: Quads, Escalada en paret artificial, Tir amb Arc i Ponts Tibetans. 

Visita Parc Natura en BTT: Els recorreguts no presenten cap dificultat, pel fet que el Delta de l'Ebre és una immensa plana.

Als participants se'ls proporcionarà un casc protector. Durant la visita es van realitzant parades en els llocs més característics, acompanyades amb explicacions dels guies especialitzats.

Piragüisme: Les piragües poden ser triples, dobles o individuals. Sempre hi haurà a disposició la quantitat de material necessari, perquè tots els seus components puguin estar realitzant l'activitat al mateix temps. Durant tota l'activitat, els participants estan controlats per monitors especialitzats a bord d'embarcacions a motor. 

Vela: Les embarcacions són dirigides per monitors especialitzats. Els participants, per torns successius, van controlant, dirigint i realitzant les operacions que els han ensenyat a la part teòrica ..

Jocs Aquàtics: L'activitat de jocs aquàtics és un combinat de les següents activitats: xurro o Donut, llit elàstic i caiac. 

Perxar: La perxa és el pal que s'utilitza per dirigir i impulsar aquest tipus d'embarcació. La seva longitud és d'uns tres metres. S'utilitza clavant la seva part inferior al fons de la llacuna i efectuant força sobre ella fent que L'embarcació es mogui.

Paddle Surf: Consisteix en remar d'en peu sobre una taula de surf gran. Tota l'activitat està dirigida per monitors especialitzats.Serveis

Bosc propi

Piscina

Sala d'activitats

Sala d'assaig

Lloguer de Bicicletes

Instal·lacions EsportivesUnim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte