Ca l'AldricPoblació: Romanyà de la Selva

Provincia: Girona

Comarca: Baix Empordà

Capacitat: 98 places

Habitacions: De 2, 10, 16 i 20 pl

Cuina: Pròpia

Adaptada:

Banys: comunitaris

Proximitat: A 27 km de Girona


Projecte educatiu

Projecte educatiu

E. Infantil:

• El Mag Poff (Escola de Màgia i de Natura): A través dels nostres amics viurem una aventura màgica a on descobrirem la màgia de la natura de la mà d’en Bruixot Poff i després de passar moltes proves ens convertirem en ajudants de bruixots. El bruixot Poff ens explicarà que la casa a on ens trobem és una “Escola de Màgia”, però actualment tenim un problema i es que els nens i nenes ja no creuen en la màgia i ens estem quedant sense alumnes. Voleu ser aprenents de bruixots???

• El llibre màgic dels contes (Conta contes): Coneixerem a en Pere Eixerit, el nostre conta contes particular, que a través del seu llibre màgic del contes tradicionals, ens explicarà que ell és l’encarregat de cuidar i fer que els contes no s’oblidin mai. Però actualment té un problema, i es que se li han escapat els personatges dels contes i necessita l’ajut dels nens i nenes per a que tornin al llibre màgic. Ens ajudareu a omplir de nou el llibre màgic???

C. I. + C.M. + C.S.:

• Aventura Medieval Viatjarem a la Catalunya Medieval i anirem al castell de l’Aldric, on coneixerem a la Cort de Romanyà i a un jove escuder que només desitja ser un gran cavaller, però necessita de la vostra ajuda.... Voleu ajudar-lo i passar moltes aventures (taller de circ, torneig medieval amb tir amb arc, jocs de cucanya, orientació, circuit d’aventura, etc...) fins que el nomenin cavaller?

• “Indiketes, els Ibers de l’Aldric”:  Antigament l’Aldric era un poblat iber dels Indiketes. Voleu conèixer com vivien, com caçaven, com es comunicaven i quins misteris envoltaven a la seva tribu???

• En Perot de Rocaguinarda (Bandolers): Coneixerem al nostre personatge històric i ens convertirem en bandolers, vivint moltes aventures... (tir amb arc i ballestes, circuit acrobàtic, orientació, tallers, etc...). Vols passar uns dies com un veritable bandoler???

• “La Porta Estel·lar”: Coneixerem a Enric Braçfort, intrèpid científic i arqueòleg que ha realitzat un gran descobriment a nivell mundial. A trobat ni més ni menys una Porta Estel·lar, que segons les seves investigacions ens permetrà viatjar a través dels temps i de l’espai i conèixer èpoques antigues, podent viatjar a la Prehistòria, a l’antic Egipte i a la Grècia clàssica. Però primer l’haurem d’ajudar a conèixer el funcionament de la Porta Estel·lar!!!. 

• Entre Tam-tams i Tipis: Farem un viatge fins a un poblat Indi, coneixerem com vivien, quins eren els seus costums, la seva cultura i la estima per la flora i fauna de la mare terra. Per coneix-se’ls bé ens vestirem com ho feien ells, construirem i “viurem” en poblats com els seus i coneixerem les seves arrels, ballarem danses i cantarem cançons en el nostre poblat Indi. Voleu conèixer a en Llop Fosc i al Xaman Cap Tronat??? Doncs, si esteu preparats, tingueu els cavalls a punt, que comença la nostre aventura!!!!! 

Secundària:

• Biodiversitat: Descobrir les Gavarres: L’objectiu del treball és l’estudi d’un massís de muntanyes de les comarques del Gironès i el Baix Empordà (història i situació, vida rural a les Gavarres, vegetació, fauna, ecosistema d’aigua dolça, esports d’aventura, idiomes, meteorologia...).

• Energies renovables i consum responsable: L’objectiu del treball és conèixer les energies renovables des de una visió ecològica i contribuir a la identificació i assumpció del concepte de sostenibilitat i consum responsable.


Serveis

Piscina

Sales taller

Camp de Voleï

Camp de bàsquet

Sala de jocsUnim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte