Cal CandiPoblació: Vilada

Provincia: Barcelona

Comarca: Berguedà

Capacitat: 95

Habitacions: De 4,8,10,12,18 pl

Cuina: Pròpia

Adaptada:

Banys: Comunitaris i adaptats

Proximitat: A 118 Km de Barcelona


Projecte educatiu

Primària

Natura i aventura: Descobrirem la fauna i la flora de l’entorn natural, farem interpretació ambiental.

 Practicarem activitats d'aventura per treballar en equip, caiac, Btt, Orientació, Circuit d'abres, Tir en arc, Piragües, Escalada...

El Circ del doctor sapastre: Els infants i monitors passaran un procés de transformació en autèntics artistes de circ, tot ajudant al Doctor Sapastre a trencar la maledicció i recuperar els seus companys de circ desapareguts i a tornar els colors i l’alegria que tan desprenien.

Sensibilitazació: En Max es un jove invident que voldrà compartir amb els usuaris tots els recursos que té per a poder gaudir com tothom del joc, la diversió i la disbauxa. .  Coneixeran el Goalball, participaran en unes olimpíades paralímpiques, faran senderisme amb pals guia i s’aproparan al món del Braille, sempre amb la companyia d’en Max i els seus amics els monitors.

Aventura musical: Durant l’estada els nens i nenes floriran l’artista que porten dintre tot millorant la seva expressió corporal i les seves capacitats vinculades al món de l’espectacle. Descobriran l’immens món musical, des de la creació d’un petit LipDub

Emocions: Les estades emocionals estan pensades per fomentar el treball en equip i la col·laboració, entre molts altres valors, fet que ens permet treballar situacions com resolucions de conflictes, el sexisme, etc. 

Secundària: Treball Síntesi

Emocions: - Ecologia Emocional - Sensibilització.

Natura/ Aventura: - Raid esportiu - Creació d'un PR.


Serveis

Sala d'activitats

Llar de foc

Wifi

Bosc i esplanades

Pàrquing

Pantà de la Baells

DVD i Televisió

RocòdromUnim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte