Can BoscPoblació: Sant Iscle de Vellalta

Provincia: Barcelona

Comarca: Maresme

Capacitat: 150 Places

Habitacions: 1, 2, 4, 6, 22, 24, 26, 28 i 30

Cuina: Casolana

Adaptada:

Banys: Comunitaris

Proximitat: A 49 Km de Barcelona


Projecte educatiu


El Drac Merlot : Amb aquest centre d’interès els nens i nenes coneixeran la història el Merlot que viu a les Terres Roges. Els nens i nenes ajudaran al noble del Castell a fer tornar els habitants de la Rectoria a les seves terres i trobar al Drac Merlot perdut. Com acaba la Història? Ho coneixeran a les colònies màgiques de l’Edat Mitjana!

El circ del Doctor Sapastre : Ens endinsarem en la màgia del Circ per aprendre les seves grans caracte l’equilibri, fer malabars, aprendre a fer pallassades, i tots els personatges del Circ del Doctor Sapastre.

El Capità Bombolla : El capità de la tropa de monitors, ens donarà la benvinguda casa de colònies on no estan envoltats d’aigua, però si d’un mar meravellós de natura on viure un munt d’aventures. Els nostres pirates, que de tan en tan troben a faltar algunes coses de la vida a alta mar, ens ensenyaran com viuen terra endins on no els falta de res falta de res: aigua, hortalisses, ametlles, vinyes, bosc, herbes remeieres…

Les terres roges : Els nens i nenes es convertiran en veritables indis i indies i coneixeran tots els dominis de la tribu: Les terres altes. Per aconseguir construint un gran campament superant totes les proves que els hi proposin el caps indis de la tribu.

Aventura musical: Una nova manera de gaudir de la natura, passar els hàbits i valors, mitjançant la música com a fil conductor i diverses experiències emocionals. En el cas del infants més grans, com a finalitat de les estades gravarem un videoclip de rock català, preparat prèviament amb les activitats artístiques previstes.

Raid de superació : En aquestes estades es gaudiran de tres tipologies d’activitats: - Activitats i esports amb handicap

dinàmiques d’equip, gol a cegues); - Activitats relacionades amb la natura i els esports d’aventura l’orientació, la supervivència, el trekking, les piragües, el rocòdrom, entre d’altres, on s’incideix en l’esperit de superació personal.

El Senyor Pi (Colònies Matemàtiques) : El Sr.Pi (Símbol del pi) i els seus ajudants són uns matemàtics del S. XXII amb molt

renom, que van aconseguir esbrinar la formula secreta per viatjar per l’espai temps i així poder conèixer tots els científics i matemàtics de totes les èpoques i d'arreu del món. Ara han viatjat al S. XXI, per tal de passar-se per totes les colònies i potenciar l'ús de les matemàtiques com a ciències divertides i molt útils en els fets quotidians del dia a dia.   

El Joc té Joc: Els protagonistes de l’historia serà tres personatges emblemàtics carregats de característiques anacròniques i que no concordaran amb la seva generació: L’Àvi Octavi, la mare Asha i el jove Ot. Tots tres conviuen en el mon dels jocs, i estan vius en el nostre interior, en les profunditats de la nostre imaginació. Cada cop que algú es diverteix i gaudeix d’algun bon joc en solitari o en companyia potenciem l'existència d’aquesta peculiar família.

Climatología Emocional : S’iniciarà el bloc introduint l’objecte d’estudi a traves de vinculem a les emocions que ens provoques: la pluja provoca melangia, la neu diversió i màgia, un gran onatge en infama temor….. Alhora s’introduirà el concepte: clima emocional, que es el resultat de les emocions que compartim amb l’ecosistema terra i tot el que comporta i s’introduiran els quatre climes interns més freqüents que podem arribar a sentir en el nostre dia a dia:   

Cohesió de grup: Durant l’estada a la casa de colònies, els participants faran un conjunt d’activitats basades en la pràctica d’esports d’aventura com a eix vertebrador de la cohesió de grup. Els participants podran accedir a espais al aire lliure on participaran en un conjunt de dinàmiques de grup que potenciaran la pràctica d’aquests esports però d’una manera col·lectiva i cohesionada. 

Colònies d’Aventura : Adaptant-nos a les diverses èpoques de l'any els participants gaudiran d'un entorn natural, tot fent diverses activitats d'aventura. Els usuaris es transformaran en verdaders excursionistes i amants dels esports extrems terrestres practicant, senderisme hípica, BTT, pista americana, tècniques d'orientació, zoorball...


Treball de Síntesi Mare Nostrum
Serveis

Piscina

Camps d'esport

5 Sales de Taller

2 menjadors

Porxada exteriorUnim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte