Can GelPoblació: Canyamars, Dosrius

Provincia: Barcelona

Comarca: Maresme

Capacitat: 200

Habitacions: No hi ha pernoctació

Cuina: No hi ha servei

Adaptada:

Banys: Comunitaris

Proximitat: A 46 km de Barcelona


Projecte educatiu

Vaca: Un grup de nens hauran de posar la “llet” a les mamelles de la vaca per tal de que el granger les puguin munyir.

Grangers: La seva funció serà munyir les vaques i traspassar la llet a les ampolles petites que simulen el dipòsit de la granja.

Transportista: La seva funció serà traspassar de les ampolles petites que simulen els dipòsits que hi ha a la granja, a les ampolles més grans que simulen la cisterna del camió i també traspassar la llet de la cisterna a la galleda que simula el dipòsit de la planta lletera.

Planta lletera: La seva funció serà traspassar la llet de la galleda que simula el magatzem de la fàbrica a les ampolles petites que seran les que es porten als supermercats.

Distribuïdor: La seva funció serà portar les ampolles a un lloc que simularà la botiga. 

Taller “Conte Sonor – El soroll misteriós” – És l’aventura que emprèn la vedella Gelatina per tal d’esbrinar què o qui fa un soroll que sent cada dia al matí. Al llarg del camí coneix amics amb els que cantarà cançons i també descobrirà nous sons de la granja.

Taller “La granja en 4D” – Es tracta d’un taller sensorial en el que posarem a prova els nostres sentits a través del tacte, de les olors, els sons i el gust. Aïllem tots els elements individualment i podrem conèixer d’una forma diferent la nostra granja.

Taller “ La vida d’una vaca de Can Gel” . Es tracta d’un conte de la vida de la vaca Gelatina des de que neix fins que és la vaca més productiva de Can Gel. El conte serveix com a fil conductor de la visita que farem a continuació a la granja.

Taller “La increïble fórmula del got de llet” . Ens podem beure un got de llet en 5 segons però realment cal molt més temps i molts més elements per tal de que arribi a la nostra nevera. Joc d’enigmes que resoldrem a mida que anem fent la visita. Aquest taller inclou un dossier d’activitats per treballar a l’escola de forma interdisciplinar. Les activitats comprenen totes les competències, objectius i capacitats d’acord al cicle mitjà de primària.

Taller “Desxifra el codi reproductiu: 1524102” . Es donen i es treballen el continguts referents a la reproducció i a la genètica.

Taller “ La granja – anàlisis” · Són tallers fets a mida, es treballa la granja a través de dades reals de producció, índex reproductius, etc. Enfocat sobretot a alumnes d’enginyeria agrícola, veterinària, etc.


Serveis

Granja de vaques

sortides d'un dia

la vida del granger

.Unim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte