Can MundetPoblació: Llagostera

Provincia: Girona

Comarca: La Selva

Capacitat: 160 places

Habitacions: De 8,10,12,14 places

Cuina: Casolana

Adaptada:

Banys: Comunitaris

Proximitat: A 35 KM de Girona


Projecte educatiu


Càsting d'actors i actrius: Realització de tècniques d'interpretació i improvisació per treballar diferents personatges.

Assaig i decorats. Dins el plató treballarem els aspectes més tècnics del rodatge. Estudiarem el món de l'escenografia, els decorats, l'atrezzo i l'utillatge. Entrarem dins el món de la il·luminació, els accessoris, les tècniques, els muntatges i totes les seves possibilitats.

La càmera. Estudiarem el seu funcionament i la diversitat dels seus recursos. També coneixerem el llenguatge específic del cinema que ens permetrà treballar els plans bàsics de la càmera, els seus moviments i els tipus de seqüències.

El rodatge. Serà el moment culminant de l'estada. El moment on els nens i nens fan de protagonistes segons el rol que han escollit. És al rodatge on finalment hi intervenen aquells aspectes anteriorment determinats en cada una de les activitats treballades.

La realització. Durant la realització especificarem el que és l'equip bàsic, el guió tècnic i el pla de rodatge. La direcció serà una de les altres parts que treballarem en aquesta activitat pel que fa a l'ambientació, els personatges i el vestuari.

El guió cinematogràfic. El guió serà la base i el punt de partida de les activitats. El seu estudi ens permetrà conèixer una de les eines més importants en la preparació d'un rodatge. Treballarem els elements que el composen i les tasques que se'n desprenen.

Activitats de nit. Jocs de nit. Vetllada o festa final.


Serveis

Camp de futbol

Sales de tallers

Piscina

Espais exteriorsUnim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte