Can Ribas

Població: Bigues i Riells

Provincia: Barcelona

Comarca: Vallès Oriental

Capacitat: 160

Habitacions: 12 habitacions

Cuina: Pròpia

Adaptada: No

Banys: Comunitaris

Proximitat: 44,5 Km


Projecte educatiu

El Drac Miquel

Amb la història del Drac Miquel gaudirem d’unes colònies plenes d’emoció, aventures i divertits personatges. Caldrà que ajudem al Drac a reemprendre la seva vida, una vida no gaire normal per a un drac d’avui en dia.

Objectius:

treballar la fantasia, desenvolupar la imaginació i fomentar els valors de l’amistat i el companyerisme.

Activitats:

L’hora del Bany : el nostre drac és molt presumit, però sembla que també és molt despistat, ha perdut el seu necesser!! Ajudem-lo a recuperar la corbata, el raspall de dents, l’esponja i el pot de sabó. Gimcana amb pistes i proves. 

Viatge al Gran Roc dels Dracs: apropem-nos fins al Gran Roc dels Dracs a veure si allà trobem al drac pensant. Seguint un mapa, ens trobarem l’ou gegant, una carbassa, un sac de joguines i un rusc. 


L'Hort de Can Ribas

Què us sembla si veniu a passar un dia amb nosaltres a fer les feines del camp?. Plantem i recollim els productes de l'hort.

Objectius:

Valorar la pagesia i desenvolupar els coneixent fonamentals per comprendre l'ús dels recursos naturals. Conèixer l'origen i desenvolupament de les hortalisses.

Activitats:

Anem a l'hort: Conèixer les hortalisses que creixen a cada època de l'any. Regalar les plantes. Treure les males herbes. Plantar una hortalissa segons l'estació que estiguem i recol·lectar! 

Planter: Emporta't un trosset de l'hort a casa. Plantem una llavor en un test que ens emportarem a casa per observar el seu creixement.

País dels Contes NOU!

Ens endinsem en el màgic món del País dels Contes, representats en primera, segona i tercera persona.

Amb el conte de la Caputxeta Vermella, els Tres Porquets i la Blancaneu i els set nans, viurem uns dies plens de màgia i fantasia, tot treballant els valors implícits que hi ha al darrera de cada un.

Objectius:

Màgia, col·laboració, treball en equip, cooperació, esforç i raonament, són alguns dels valors que es treballen en aquest centre d'interès.

Viatge a l'espai

A Can Ribas hem creat i dissenyat en exclusiva un PLANETARI per tal que els alumnes coneguin el Sistema Solar d'una manera lúdica. A més, el Professor Malalluna ens descobrirà els secrets de l'espai.

Objectius :

treballem els astres, el sol, la lluna, els planetes, les constel·lacions i tot allò relacionat amb l'espai. Aquest centre d'interès té un component didàctic i d'aprenentatge, amb un format lúdic per tal que els alumnes gaudeixin i aprenguin realitzant diferents activitats.

La volta al Món

Aquest centre d’ interès és una ruta pel món mitjançant els costums, la gastronomia, l’ idioma, les vivendes típiques i la seva gent. Descobrirem la cultura de diferents països del món.

Objectius :

descobrir la diversitat cultural del món, despertar l’ empatia per l’ altre i fomentar la tolerància i la curiositat per adquirir nous coneixements.

Serveis

Camps d'esports per futbol

bàsquet i voleivol

circuits de natura amb jocs d'orientació

animals de corral i hortUnim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte