Canonge CollellPoblació: Vic

Provincia: Barcelona

Comarca:

Capacitat: 165 places

Habitacions: 3 o 4 pl

Cuina: Pròpia

Adaptada: Si

Banys: Comunitari/privats

Proximitat: A 65 Km de Barcelona


Projecte educatiu

LA PLANA DE VIC, PAISATGE AGRÍCOLA: Descobrir el paisatge agrícola de Vic i la seva comarca, tot observant i analitzant el territori i els possibles impactes del seu ús i abús.

VICUS, HISTÒRIES I LLEGENDES: Gaudir i conèixer la ciutat de Vic, tot descobrint els secrets que amaguen els seus carrerons, les seves places i els seus personatges històrics i de llegenda.

ENGLISH CAMP, LET'S GO!: Esforçar-se i habituar-se a utilitzar una llengua diferent a l'habitual per fomentar estratègies comunicatives.

Novetat! Podeu demanar-nos el programa en anglès en qualsevol de les següents temàtiques: Stage Arts, Natural Science, Art, i Reporters' Research.

"FUN WITH ENGLISH": Consolidar la primera presa de contacte amb una llengua nova alhora que ens hi familiaritzem per tal d'agilitzar i accelerar processos d'aprenentatge i adquisició lingüística posteriors.

NOVETAT! ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ: Aprendre les bases de la comunicació identificant i diferenciant els diferents mitjans de comunicació actuals. A la recerca de la notícia!

MÚSICA I PATRIMONI (noves activitats!): Vincular la música amb el seu context social, artístic i cultural a partir del descobriment de l'art i la història de la ciutat de Vic.


Serveis

Auditori

sala jocs de taula

TV

3 sales polivalents

sala taller

biblioteca

2 sales d'estudi

wiffi

calefacció i pàrquingUnim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte