Castell de FluviàPoblació: Sant Esteve de Palautordera

Provincia: Barcelona

Comarca: Vallès Oriental

Capacitat: 230

Habitacions: 8,10,12,14,16,24 pl.

Cuina: Pròpia

Adaptada:

Banys: Privats/ Comunitaris

Proximitat: A 48 km de Barcelona


Projecte educatiu

Primària:

La granja. Dins un espai com és la granja, ens permet conèixer diversitat d’oficis que normalment no estan a l’abast del coneixement quotidià dels nens i nenes d’avui. Per això, a la granja escola del Castell de Fluvià les activitats del programa que us proposem ens permetrà realitzar el treball que s’hi fa a la granja durant un dia.

Programa esportiu. És una proposta diferent que engloba diverses activitats que durant un matí nens i nenes podran practicar circulant lliurement d'una a l'altra, com si d'un parc d'atraccions es tractés.

Camp d'aventura: Posar a l’abast de tots, activitats esportives que habitualment no es poden realitzar en l’entorn del centre docent i que precisen d’unes habilitats motrius concretes i d’una tècnica específica per poder-les realitzar, és el repte que ofereix aquest programa que realitzareu a les nostres instal·lacions.

Sortides d'un dia. Al llarg de l'any hi ha determinades festivitats i tradicions populars que permeten a les escoles fer un treball global respecte a les diferents àrees d’aprenentatge.Serveis

Piscina

Sales de taller

Camp de Futbol

Futbol sala

Pistes de bàsquet

Circuit d'aventura

Parc infantil

Granja

EstableUnim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte