Condes del PallarsPoblació: Rialp

Provincia: LLeida

Comarca: LLeida

Capacitat: 300

Habitacions: De 2,3,4 places

Cuina: Casolana

Adaptada:

Banys: Privats

Proximitat: A 130 km de Lleida


Projecte educatiu

Rafting: Si voleu experimentar les emocions de les aigües braves, aquest és el vostre descens. El tram de Llavorsí a Rialp, de 14 km, us permetrà descobrir les autèntiques aigües braves en grup i de manera divertida i segura.

Hípica: Una activitat per realitzar una excursió amb un dels millors companys de l'home, el cavall. Descobrirem antics camins que comunicaven pobles de manera segura i tranquil·la gaudint de preciosos i bells paisatges de muntanya.

Open caiac: Entre les poblacions d'Escaló i Llavorsí, un tram sense dificultats que ens porta a experimentar les sensacions d'un riu d'aigües braves de la manera més divertida i segura en Open Kayak. El tram té 8km entre ones i ràpids de la Noguera Pallaresa.

Descens de barrancs: El barranquisme consisteix en anar superant diferents trams i diferents canvis en el recorregut, ja sigui caminant, nadant, desgrimpant o utilitzant la tècnica del ràpel, en cas que sigui necessàri. Trobarem tobogans i piscines naturals escavades a la roca de pissarra amb el pas dels anys i el desgast de l’aigua.

Hidrospeed: Aquesta activitat ens porta a experimentar les sensacions del riu per trams d'onades continuades. S'utilitza un aparell similar a un trineu amb uns mànecs per a les mans i que un cop dins del corrent es comporta com una embarcació i garanteix la flotabilitat, però en aquest cas la propulsió és necessària fer-la amb les cames, per això es va equipar amb unes aletes als peus.

Circuit de quads, Excursió al parc Nacional d'Aigüestortes, CAMP D'AVENTURA: Doble tirolina, ponts, ràpel...


Serveis

Piscina

cafeteria

Restaurant

Sales d'activitats

WI-FI

Pista de Bàsquet

Spa

minigolf

DiscotecaUnim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte