EL PinatarPoblació: Gualba

Provincia: Barcelona

Comarca: Vallès Oriental

Capacitat: 200

Habitacions: 4, 10, 12, 16, 32, 36 i 56 places

Cuina: Pròpia

Adaptada:

Banys: Comunitaris

Proximitat:


Projecte educatiu

Chufi, el bufó EI+ CI

Chufi, és el bufó del Castell i es passa el dia rient i fent riure a tothom, però a la persona a qui més hauria de fer riure, no li fa gens de gràcia. El Rei del castell és sempre seriós i malhumorat i si en Chufi no l'aconsegueix fer riure haurà de marxar a viure a un altre lloc. Necessitarem tota l’ajuda dels nens/es per descobrir com fer riure al Rei.

El Castell del Pinatar CM +CS

Al castell del Pinatar hi viuen una princesa i el seu pare que és el Rei del Castell. Busquen cavallers per defensar-se d’un drac. Els nens/es hauran de transformar-se en cavallers i demostrar les seves habilitats superant un seguit de reptes d’enginy, velocitat, agilitat i de coneixement del medi. L’estada a la casa es converteix en una aventura amb raptes, misteris i moltes sorpreses...

El circ amagat EI+CI+CM

Un domador sense feres, ni carpa, ni circ busca reviure els dies on era una autèntica estrella pels nens de tot el món. Amb l’ajuda dels nens i nenes formarem una companyia completa de circ, practicarem malabars, ens disfressarem, buscarem a les feres del circ, etc

Grampi l’alpinista CM+CS

En Grampi és un alpinista que es va perdre durant la seva última expedició. No recorda ni on era ni on anava. Convidarà als nens a escalar, orientar-se, fer excursions per les proximitats de la casa, creuar ponts penjats dels arbres, etc. amb el fi d’intentar recordar com ha acabat aquí.

Multiaventura (CM, CS i ESO)

Farem una rotació d’activitats d’aventura guiats per monitors especialitzats i amb tot els material de seguretat necessaris. Haureu d’escollir una d’aquestes dues opcions:

Circuit de ponts: Farem un recorregut per diferents ponts en alçada d’arbre a arbre on cada participant aprendrà a auto-assegurar-se per passar de pont a pont: Pont de Mico, Pont Tibetà, Passarel.la de Troncs, etc.

Electron o escala d’helicòpter: Escala mòbil de corda fixada a un arbre. És una simulació d’una escala de rescats d’helicòpter. Els participants aniran assegurats amb arnés, corda i casc.

Orientació: Una brúixola, un mapa i molt bona vista són els elements per aconseguir trobar totes les fites i ser els primers a completar el circuit que us proposem.

Via ferrada: Itinerari horitzontal equipat amb diversos materials com grapes, preses, passamans i cadenes. Els participants aniran assegurats amb arnés, corda i casc.

Tir amb arc: Practicarem aquest esport individual ple de sensacions on posarem a prova la nostra punteria, precisió i capacitat de concentració en cada tir.

Escalada: Pujarem per la paret d’un rocòdrom amb preses d’escalada. Els participants aniran assegurats amb arnés, corda i casc.Serveis

Piscina

Pista poliesportiva

Sala de dansa o teatre de 100 m2

Handbol

Pista patinatge

Futbol sala.Unim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte