EurostagePoblació: Arenys de Mar

Provincia: Barcelona

Comarca: Maresme

Capacitat: 150 Places

Habitacions: 2, 8,10 i 14 pl

Cuina: Pròpia

Adaptada:

Banys: Comunitaris

Proximitat: A 43 km de Barcelona


Projecte educatiu

Primària

Timó i el rei Neptú: En Timó és el mariner més intrèpid i valent de l'oceà. El seu gran desig és poder respirar sota l'aigua. Acompanyareu els nostres personatges en la Visita al Port d'Arenys de Mar i La Llotja, sortireu amb Golondrina i descobrireu el fons marí a través dels nostres aquaris i el toca-toca.

Pirata Barba Foc: El pirata Barba Foc ha tornat a les costes del Maresme desprès de més de deu anys perdut al mar. Ara busca un tresor convençut que li han robat, però no tots els tresors amaguen riquesa i fortuna... Acompanyareu els nostres personatges en la Visita al Port d'Arenys de Mar i La Llotja, sortireu amb Golondrina i descobrireu el fons marí a través dels nostres aquaris i el toca-toca.

Mar i aventura: Coneixem les diferents alternatives per endinsar-nos i desplaçar-nos pel mar? El vent, les onades, l'equilibri, l'enginy... Podreu practicar tota mena d'activitats lúdico-esportives relacionades amb el mar i l'aventura. Vela, caiac, parc d'aventura, escalada, tir amb arc, orientació, BTT...

Secundària

Multiactivitat: Passareu un dies en contacte amb la natura i podreu practicar tota mena d’activitats lúdico-esportives relacionades amb el món de l’aventura i l’esport. Escalada, tir amb arc, orientació, BTT… El més important és passar-ho bé i disfrutar d’uns dies plens d’activitat física i entreteniment.    


Serveis

Camp de futbol

Bàquet

Voleí

Piscina

Sala de dansa

Tatamí

Bungalows

Pistes de tenis.Unim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte