l'AuróPoblació: Torà

Provincia: LLeida

Comarca: Solsonès

Capacitat: 62

Habitacions: 4,8,10,20 pl.

Cuina: Pròpia

Adaptada: 100 %

Banys: Comunitaris

Proximitat: A 83 km de Lleida


Projecte educatiu

Primària:

La vida a pagès: Dins del món de “la vida a Pagès”, l’infant descobreix la riquesa de la terra i la inesgotable font d’aliments que representa.

Circ: Les peripècies dels pallassos, dels malabaristes, dels equilibristes i dels personatges més fantàstics imaginables, transporten als infants en un viatge on el temps es desplaça cap a terres imaginàries.

A cop d’història: Les diferents èpoques de la història ens donen la resposta a preguntes com qui som? Perquè vivim així? Perquè tenim aquests veïns? D’on venen els números, qui es va inventar el calendari? Perquè plantem patates i mengem taronges?  Perquè bevem té, cafè i infusions pel mal de coll? 

Secundària

Aventura i Natura: El nostre planeta és el nostre tresor més gran. Conèixer la diversitat que l’habita ens portarà a entendre el seu valor real, a estimar-lo i cuidar-lo des de la fascinació de les diferents espècies animals i vegetals. 

Astèrix i Obèlix:  Són uns personatges de còmic que han divertit durant generacions a petits i grans. Endinsar-se dins el seu poblat, i viure al seu costat les inesgotables aventures que sempre els acompanyen, faran de les colòneis a l’Auró una autèntica porta d’entrada al món de la màgia i la imaginació.  


Serveis

Granja

Piscina

Hort propi

Programacions especials

Adaptabilitat 100%Unim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte