Mas BadóPoblació: Sant Quirze de safaja

Provincia: Barcelona

Comarca: Vallès Orienta

Capacitat: 200 places

Habitacions: De 6 places amb bany

Cuina: Casolana

Adaptada:

Banys: Privats/ Comunitaris

Proximitat: A 45 Km de Barcelona


Projecte educatiu

Aprendre a fer un ús adequat, responsable i didàctic dels mitjans tecnològics. 

Conèixer la relació que hi ha entre les noves tecnologies i els avenços socials, mediambientals i econòmics.

Identificar les diferents vessants d'un desenvolupament sostenible.

Fomentar el treball en equip, la creativitat i l'aprenentatge de nous valors més enllà de les tecnologies.

COM HO FAREM?

Els Personatges

Distribuïts en petits grups, els alumnes ajudaran als personatges 3.0 a aconseguir un món més sostenible treballant amb les tablets com a eines de suport. A través de l'aplicació dels codis QR els alumnes aniran passant d'una prova a una altra, experimentant en primera persona i gràcies a la tècnica de la realitat augmentada, la sensació de viure en un món virtual, fomentant la seva creativitat, nous criteris i imaginació més enllà d'una pantalla.

ACTIVITATS 3.0

L'hort ecològic : - Identificació dels elements característics d’un hort ecològic. Treball de l’hort ecològic; anàlisis del sòl, sembra, reg, transplantament, etc.

Transport sostenible : - Recorregut amb BTT com a mitjà de transport sostenible. Identificació dels elements de seguretat per a la pràctica de la BTT. Ús del GPS com a mitjà o eina de localització.

La ciutat universal : - Identificació de barreres arquitectòniques i de comunicació, a partir de la superació de diferents proves.

Propostes de millora per a una ciutat adaptada per a tothom.

Viatges als enigmes del passat : Estudi i coneixement dels valors i costums d’altres cultures, mitjançant les noves tecnologies.

Exercitació de la lògica i la percepció visual per a la construcció de paraules. Observació directa de la simulació d’un temple egipci per a trobar i desxifrar un missatge.

L'esport com a espectacle : Creació d’eines per a la millora del desenvolupament de les diferents modalitats esportives.

Identificació de les dificultats dins el jocs per a procedir a correctes decisions arbitrals. Millora actitudinal dins l’esport.

L'estratègia de les "3R":  Identificació de mesures per l’estalvi de recursos i la reducció d’energia. Creació d’un producte amb material reciclat.


Serveis

6 Sales d'activitats

Camp de Futbol

Piscina

Jardi

Bosc propiUnim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte