Mas PinsachPoblació: Mieres

Provincia: Girona

Comarca: La Garrotxa

Capacitat: 120 pl

Habitacions: de 5,6,8,12,18 pl

Cuina: Pròpia

Adaptada:

Banys: Comunitaris i privats

Proximitat: A 39 Km de Girona


Projecte educatiu

L’escala geològica. Ens endinsarem al centre de La Terra a través d’un trajecte molt especial. Travessarem primer la gran escorça terrestre i poc a poc coneixerem cada una de les capes de l’interior de La Terra fins arribar al bell mig; al Nucli de La Terra.

Volcans i paranys. Suspesos entre cordes aprendrem a fugir del perill d’un volcà incandescent sense tocar la lava que ens persegueix sense aturar-se!

On sóc? On vaig? Tot vulcanòleg ha de saber orientar-se en l’espai. Mitjançant diferents jocs aprendrem a utiptzar mapes i brúixoles, per saber sempre triar la direcció adient. (Per a CM i CS).

Llegint el paisatge. Ens endinsarem pel racó boscós que envolta la colònia per poder observar, tocar i així poder aprendre com pot afectar l’erupció d’un volcà als diferents elements de la biosfera. (Per a EI i CI).

Volcà en erupció. Com a bons vulcanòlegs empírics, descobrirem els diferents tipus de volcans i la seva formació a partir de la manipulació de diferents materials.

Fageda d’En Jordà. Descobrir de manera lúdica com és, com es va formar i què hi podem trobar a la Fageda d’En Jordà, una Reserva Natural que va créixer sobre la colada de lava del volcà del Croscat i que ha estat font d’inspiració de molts artistes.

Sta. Margarida. Passejar pel cràter d’un volcà i trepitjar el sòl que fa mipons d’anys va sortir de les capes més internes de la Terra, permetran comprendre d’una manera pràctica, fàcil i entretinguda, els trets més essencials de la vulcanologia. (Per a CM i CS).

Equitació. Iniciació al món de l'equitació a través de l'aprenentatge de les tècniques bàsiques de muntar que ens permetran convertir-nos en genets durant una estona. (Per a CM i CS)*Serveis

Piscina

Camps d'esports

Circuit d'Aventura

4 Sales d'activitats

Sala de mestres.Unim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte