Mas SaiolPoblació: Moia

Provincia: Barcelona

Comarca: Bàges

Capacitat: 100 places

Habitacions: De 6, 8 14, 18.24,32

Cuina: Pròpia

Adaptada:

Banys: Comunitaris

Proximitat: A 57 km de Barcelona


Projecte educatiu

ED i CI CM I CS

El país dels indis: En Núvol Roig, fill del cap de la tribu dels Sols Rogencs, s’ha quedat adormit sota una figuera saiolenca. Quan s’ha despertat ha vist que al Saiol no hi quedava ningú de la seva tribu.

JOC DE PISTES: TRIA EL TEU ANIMAL. Haurem de trobar el tòtem protector. Joc de pistes que consisteix a conèixer els animals que moltes vegades relacionem amb els indis, cavall, bisó... 

JOC DE NIT: EL TÒTEM PERDUT Haurem de convertir el tòtem en un element màgic Joc de nit que consisteix en buscar les parts del tòtem que estan perdudes pels voltants de la casa i reconstruir-lo. 

MARQUES DE LA TRIBU  Per ajudar en Núvol Roig ens caldrà vestir com ells. Els indis portaven pintures a la cara que els diferenciaven de les altres tribus i tenien la cabellera decorada amb plomes. 

ED i CI CM I CS

El Món Medieval: Els Barons Berenguer i Arnau fa molts anys que estan enfrontats perquè diuen que el Saiol i les seves terres pertanyen a un d’ells. Ningú ho sap del cert, ja que els papers on així ho deia van desaparèixer fa molts anys, les males llengües diuen que estan molt ben amagats en terres del Saiol i que per recuperar-los cal superar unes proves molt dificultoses que només veritables cavallers poden resoldre amb èxit.

ELS CASTELLS Activitat lúdica i d'aprenentatge per a conèixer els castells. Es faran construccions, jocs d'estratègia per defensar un baluard, descobrirem diversos tipus de castells i, fins i tot, aixecarem alguns castells humans. 

LA GUÀRDIA Joc de nit pel voltant de la casa a l'estil de l'anomenada “caça de la bandera” entre dos o més bàndols enfrontats i vigilats de prop per l’hàbil guàrdia del castell. 

TORNEIG MEDIEVAL Joc creat a partir de diferents proves: punteria, rapidesa, destresa, enginy, observació, força... Per tal d'exercitar als nostres cavallers. 

JOC DELS CAVALLERS Joc on coneixerem la vida d'un cavaller medieval. Passarem unes proves per poder ser nomenats bons cavallers i així poder rebre la nostra armadura i l'escut heràldic. 

BUFONADES Joc per procurar arribar a ser un bon animador de vetllades medievals. Aprendrem a fer jocs malabars senzills, gags, pallassades i bufonades vàries per, així, poder ambientar la vetllada de la nit. 

NIT A LA CORT Joc compost de dues parts: la primera part consisteix en seguir els missatges i ordres que anirem trobant per preparar la vetllada posterior. La segona part serà la vetllada: farem representacions, cantarem i ballarem. Finalitzarem l’activitat amb l'aparició del personatge. 

EL MERCAT Es formaran grups i cadascun organitzarà un paradeta de les fires amb diversos jocs, atraccions i proves relacionades amb el món medieval. Serveis

Sales de taller

Dret a cuina

Esplanades

Bosc propi

camp de futbol

PiscinaUnim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte