Torre MalagridaPoblació: Olot

Provincia: Girona

Comarca: La Garrotxa

Capacitat: 80 places

Habitacions: De 2,4,6,8,10 places

Cuina: Pròpia

Adaptada:

Banys: Comunitaris

Proximitat: A 54 km de Girona


Projecte educatiu

Projecte educatiu

Primària:

Observar en directe i identificar els principals processos de formació del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Grederes del Croscat: Visita guiada a les grederes del volcà del Croscat, una antiga explotació de materials volcànics (cal transport).

Fageda d’en Jordà: itinerari a peu per aquest bosc situat damunt d’una colada de lava. Estudiarem les peculiaritats i les característiques de l’ecosistema (cal transport).

Montsacopa: excursió fins al capdamunt del volcà del Montsacopa, situat al bell mig de la ciutat d’Olot. Activitat d’observació i d’interpretació del paisatge.

Museu dels volcans: Estudiarem els volcans del Parc Natural de la Garrotxa i farem un repàs dels principals ecosistemes de la comarca que inclou un audiovisual amb una simulació d’un terratrèmol. Jardí botànic: visita al jardí botànic de la flora autòctona de la Garrotxa.

Parc de Pedra Tosca: laberint de murs de pedra seca, cabanes de pedra i conreus recuperats de les varietats autòctones principals.

Secundària: 

Olot Intercultural: Endinsar-nos en la diversitat i el pluralisme de persones i cultures, obrint les fronteres i veient el món com un espai únic.

Treball de síntesi: 

La Garrotxa volcànica: Observar en directe i identificar els principals processos de formació del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.


Serveis

Sala d'estar

TV i DVD

Sala de reunions

JardinsUnim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte