Colònies

100 % ESPORTS I AVENTURA

PROGRAMA EDUCATIU - SECUNDÀRIA - TREBALL SÍNTESI

PONTS PENJANTS: Desplaçament de descens en suspensió a través de ponts penjants. Identificació del material i les mesures de seguretat.

ESCALADA: Ascensió per un rocòdrom, mitjançant la tècnica de l’escalada. Identificació de material específic. Reconeixement de les normes de seguretat.

BTT: Classificació i identificació dels diferents tipus de bicicletes. Identificació de les diferents parts d’una BTT. Realització d’una ruta BTT. Coneixement i ús del quad.

TIR AMB ARC: Realització de la pràctica del tir amb arc. Identificació i utilització correcta del material necessari per aquesta pràctica esportiva. Identificació de les mesures de seguretat. Utilització de material alternatiu per a practicar la punteria

ORIENTACIÓ: Identificació sobre el territori de senyals d’orientació. Manipulació de la brúixola. Utilització de fitxes d’orientació. Manipulació de mapes.

CAIAC: Activitat dirigida en grup per a fer en el pantà de Sau. L'activitat es realitza en parella amb canoes dobles i cada participant disposa d'un rem.
Unim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte