Colònies

ADRENALINA ABSOLUTA I

Us proposem un programa d’esports d’aventura: Ràfting, descens de canons, caiac, hípica, hidrospeed, on l’esport serà el mitjà per descobrir els fabulosos indrets naturals que amaga el nostre territori.  

PROGRAMA EDUCATIU - C. Inicial C.Mitjà, C.Súperior i ESO

Rafting: Si voleu experimentar les emocions de les aigües braves, aquest és el vostre descens. El tram de Llavorsí a Rialp, de 14 km, us permetrà descobrir les autèntiques aigües braves en grup i de manera divertida i segura.

Escalada: Explicació del material necessari per escalar i descendir per una paret, arnesos, mosquetons, gigris, etc. Posaran en pràctica la teoria i pujaran per les vies d’escalada.

Parc acrobàtic: Itinerari de ponts i tirolines enmig del bosc i sota la mirada atenta dels monitors/es que supervisaran totes les mesures de seguretat. 

Hípica: Iniciació al món de l'equitació a través de l'aprenentatge de les tècniques bàsiques de muntar que ens permetran convertir-nos en genets durant una estona. (Per a CM i CS)*

Tir en arc: Aprenem les tècniques bàsiques d’utilització de l’arc i les fletxes en dianes 2D tot practicant amb diversos jocs.

Aventura: Realització de diferents activitats d’aventura, on es treballa el control del propi cos i les habilitats específiques en un medi inestable. C Inicial

Excursió: Itinerari guiat per a realitzar l'observació dels elements característics de la zona, la fauna i la vegetació.
Unim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte