Colònies

ADRENALINA ABSOLUTA II

Us proposem un programa d’esports d’aventura: Ràfting, descens de canons, caiac, hípica, hidrospeed, on l’esport serà el mitjà per descobrir els fabulosos indrets naturals que amaga el nostre territori. 


PROGRAMA EDUCATIU - ESO I TREBALL DE SÍNTESI


Rafting: Si voleu experimentar les emocions de les aigües braves, aquest és el vostre descens. El tram de Llavorsí a Rialp, de 14 km, us permetrà descobrir les autèntiques aigües braves en grup i de manera divertida i segura.


Hípica: Una activitat per realitzar una excursió amb un dels millors companys de l'home, el cavall. Descobrirem antics camins que comunicaven pobles de manera segura i tranquil·la gaudint de preciosos i bells paisatges de muntanya.


Descens de barrancs: El barranquisme consisteix en anar superant diferents trams i diferents canvis en el recorregut, ja sigui caminant, nadant, desgrimpant o utilitzant la tècnica del ràpel, en cas que sigui necessàri. Trobarem tobogans i piscines naturals escavades a la roca de pissarra amb el pas dels anys i el desgast de l’aigua.


Aventura: Realització de diferents activitats d’aventura, on es treballa el control del propi cos i les habilitats específiques en un medi inestable.

Excursió: Itinerari guiat per a realitzar l'observació dels elements característics de la zona, la fauna i la vegetació.
Unim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte