Colònies

AVENTURA EN ANGLÈS

Les estades d’aventura

Les estades d’aventura ens permeten viure i emocionar-nos tot realitzant gimcanes, descobertes, esports d’aventura, escalades, caiac, tir amb arc, curses d’orientació i molt més! Si busques lleure i diversió aquesta és la teva modalitat.

Les activitats d’aventura que realitzem estan adaptades a les edats i garantim una experiència única per tots ells, esports d’aventura, gimcanes, misteris i olimpíades per gaudir col·lectivament.

Cursa d’orientació amb roadbook: Des del llibre de ruta que és qui ens dona les coordenades exactes per trobar la fita marcada.

Escalada, parc d’aventures, tirolines...: Parc de ponts penjats, on treballarem, l'equilibri, l'enginy i les capacitats motrius per traspassar el repte.

Jocs cooperatius i gimcanes de descoberta: Jocs curts no competitius que fan èmfasi en la importància del treball en equip,

la cooperació i la solidaritat

Caiac, tir amb arc, olimpíades, sortides... Activitats engrescadores, de terra, aigua i adrenalina, on posarem de manifest el nostre jo aventurer. 

Joc del Misteri: ....Aaaaaah, us esperem aquí per explicar-vos, els misteris que us tenim preparats, un joc que no us deixarà indiferents.Unim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte