Colònies

COLÒNIES D'ESTIU ARTÍSTIQUES

Colònies de formació artística, dirigides a nois i noies de 9 a 17 anys, que vulguin aprofundir en els seus coneixements del teatre musical així com perfeccionar tècniques de dansa, cant i interpretació per adquirir totes les eines necessàries per treballar les diferents disciplines artístiques: Dansa, cant, interpretació. Un stage pensat perquè sigui un salt en la vostra formació artística, perquè les vivències viscudes durant aquests dies de convivència siguin de diversió i formació, com a ballarins, cantants i actors de la mà de professionals tècnics amb una àmplia experiència en el món del teatre musical. 

Tot això convivint 13 dies del 25 de juny al 7 de juliol i fomentant el respecte, el companyerisme i els valors de la bona convivència, gaudint de la natura i d'unes instal·lacions extraordinàries per passar uns dies de formació, diversió i emoció constant amb totes les sorpreses que us tenim preparades.

A QUI VA DESTINAT: Nens/es de 9 a 17 anys

DURADA: Del 25 de juny al 7 de juliol

LLOC: A EUROSTAGE - Caldes d'Estrac - Maresme

TEMÀTICA: Teatre musical

  • Dansa, Cant ,Interpretació, Expressió corporal, 
  • Educació emocional i resolució de conflictes, Cinema i impro-show
  • Tallers i activitats per fomentar els valors i el treball en equip 
  • Maquillatge, Vestuari, Escenografia

PROFESSORAT

Gerard Ibáñez Professor de cant - http://dom.cat/18sb

Maria Torrescusa Professora de dansa - http://dom.cat/18sh

Laura Daza Professora d'Interpretació - http://dom.cat/18sa

Salva Lòpez Professor de Dansa

Màsters: Elisabet Casanovas i Pau Poch (Actors sèrie Merli) - http://dom.cat/18sc

                  Jukebox Grup musical Oh Happy Day'17


PREU: 

Opció 1: El preu de l'estada del 25 de juny al 7 de juliol és de 694€ IVA inclòs, descomptes per germans o grups de 30€. Més de dos germanrs consultar condicions especials. 

Opció 2: El preu de l'estada del 25 de juny al 2 de juliol és de 488€ IVA inclòs (no inclou participar a l'espectacle final). 

Inclou: Pensió completa (esmorzar, dinar, berenar, sopar), formació, muntatge musical, activitats lúdiques, masterclass amb convidats especials, assegurança, record fotogràfic, suport informatiu i actuació musical el dia 7 de juliol (opció 1). 

No inclou: Transport, vestuari, ni entrades al teatre.

L’arribada serà el dia 25 de juny a les 11h a la casa de colònies: acreditacions i allotjament.

La finalització serà el dia 7 de juliol després de l’espectacle. L'espectacle final es farà en un teatre el dia 7 de juliol a les 18h.
Unim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte