Colònies

EL PAIS DELS CONTES

Us explicarem que necessitem la vostra ajuda perquè fa uns dies que els contes han desaparegut del llibre màgic i necessitem recordar-los perquè tornin a aparèixer!


PROGRAMA EDUCATIU - INF I CI

Pinotxo, fem la nostra titella: En Pinotxo ens explicarà diferents aventures i ens demana que fem una titella que ens podrem endur a casa com a record!

Patufet, on ets?: En Patufet ens explicarà com parlava amb els animalons que trovaba pel bosc utilitzant el cos!

En Joan sense por, Joc de nit: En Joan encara no ha trobat què és la por...i va anar a veure si potser estava a la Lluna! El viatge va ser una miqueta accidentat i van caure algunes estrelles i altres coses que duia al coet, així és que agafarem els lots per sortir al bosc a veure si trobem tot el que va perdre!

Hansel i Gretel, busquem la caseta de xocolata: Seguirem les pistes que ha deixat la bruixa en endur-se la caseta de xocolata!

El flautista d'Hamelí: Aprendrem a encantar els animals del bosc. Per fer-ho, caldrà que cadascú construeixi el seu propi instrument musical, i què millor que fer-ho amb materials reciclats i reutilitzats!

Els quatre músics de Bremen: Seguirem les passes d'aquest quatre animalons per ser uns grans artistes! Serà una gran nit de danses i cançons on saltarem i ballarem tot el que volguem i una miqueta més.

La llebre i la tortuga: Aquestes dues amigues ens explicaran la seva història i tot just després, anem a fer un seguit de jocs per tot l'espai de la casa. Haurem d'anar seguint les pistes que trobem pel camí i superar les proves que trobarem al final de cada pista (d'habilitat mental, de velocitat, capacitat de treballar en equip, etc.)
Unim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte