Colònies

EMOCIONALMENT EDUCAT

S’iniciarà el programa introduint l’objecte d’estudi a traves de la diversitat de climes i la vinculem a les emocions que ens provoques: la pluja provoca melangia, la neu diversió i màgia, un gran onatge en infama temor… Alhora s’introduirà el concepte: clima emocional, que es el resultat de les emocions que compartim amb l’ecosistema Terra i tot el que comporta i s’introduiran els quatre climes interns més freqüents que podem arribar a sentir en el nostre dia a dia.


PROGRAMA EDUCATIU - CM I CS

Pluja al cor: es l’emoció que sentim a dins quan plou la tristesa, les llàgrimes, les penes, els problemes i tanta pluja que ens inunda per dins. 

Boira emocional intensa: La boira emocional intensa és rúfola i grisa. Sembla sorgir del terra i puja i no ens deixa veure el paisatge i allò que ens envolta, ens impedeix veure cap on anem i ens sentim perduts i sols.

Vents huracanats: tot allò que semblava anar com una seda, era segur, indestructible i estava ben consolidat, de sobte desapareix i ens fa sentir impotents i desorientats.

Cels clars i assolellats: Cal gaudir d’aquests moments en que tot sembla que estigui al seu lloc. S’han de valorar ja que no els agraïm prou.

Els quatre espais emocionals.

Treballarem la por , la confiança, l'autoestima, la comunicació.

- Un equipatge per tots els climes.

- Pluja al cor.

- Brindem amb un cocktail de la felicitat.

- Equip de salvament.

Unim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte