Colònies

ESPORT I AIGUA

Coneixerem el mar i el riu des de la practica de diferents activitats esportives.

PROGRAMA ESPORTIU - ESO I TREBALL DE SÍNTESI

Caiac. Utilització autònoma d'una embarcació, fàcil de maniobrar i molt segura per la seva estabilitat.

Tots al riu. Activitat que invita a fer un passeig pel riu Ter amb rais construïts amb materials no convencionals. 

BTT. Desplaçament amb bicicleta de muntanya seguint camins i corriols del Baix Empordà. (Activitats a partir de CS, aquest inclòs).

Ruta d'orientació. Recorregut que posa en pràctica la nostra capacitat d'observació per localitzar el rumb i la posició. 

Minigolf. En el camp d'entrenament del centre es planteja l'aprenentatge del swing i el pitch; en el bunker de sorra, el chip; i en el green de vuit forats, practicarem el pat.

Tir amb arc. Tirs a diana que requereixen de la concentració mental i la capacitat d'autocontrol en benefici de la precisió. 

Escalada en rocòdrom. Grimpar per plans inclinats, verticals i/o extraploms, seguint les vies instal·lades utilitzant la força de braços i cames.

Salvament i socorrisme. A la piscina del centre i equipats amb vestits de neoprè, es realitzaran tasques de salvament i tècniques de rescat en el medi aquàtic.

Futgolf. El Futgolf és una activitat esportiva, fàcil i divertida, apte per a totes les edats. En que es pot jugar de manera individual o en equip. L'objectiu de l'activitat és arribar amb la pilota des del punt de sortida fins al forat en els mínims tocs possibles. 

Iniciació al KITE SURF. LLiscarem per la sorra amb un estel de tracció, agafats a un talabard. 

Triangular esportiu. Practicarem diferents tipus d'esports cooperant amb els companys.
Unim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte