Colònies

ESPORT I NATURA A L'ESPLUGA

Transmetre valors de cooperació i col•laboració entre els alumnes a partir de la pràctica de l'esport.

PROGRAMA EDUCATIU - CM, CS, ESO


Orientació nocturna : Equipats amb armilles reflectants i llanterna, haurem de trobar diferents fites amagades pel voltant de l'alberg en el mínim temps posible.

Gimcana aquàtica (juny) : Proves on els alumnes hauran de posar a prova diferents habilitats a la piscina de l’alberg, equipats amb elements de flotabilitat i amb la vigilància d’un socorrista.

Jocs olímpics : Combinació dels diferents esports que han estat practicant juntament amb activitats de cohesió de grup.

Esports alternatius : Pràctica de diverses modalitats esportives diferents a les que habitualment es practiquen, com per exemple: thcoukball, maçabol, tamborí... 

Habilitats ciclistes (la resta de l'any) (CS/ESO) : Practicarem diferents habilitats sobre una bicicleta per acabar fent una passejada per diferents pistes que envolten l’alberg (activitat inclosa en estades de 2 dies).

Foot Bike (la resta de l'any) (CM) : Equipats amb un casc, una armilla reflectant i un patinet tot terreny treballarem diferents habilitats i equilibris per tot tipus de terrenys. Seguidament farem una petita excursió pels camins del voltant de l’alberg.

Marxa nòrdica : Equipats amb bastons farem una ruta pels voltants de l’alberg on gaudirem del paisatge i la natura que l’envolta.Unim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte