Colònies

HIGH PERFORMANCE TEAM

Realitzem activitats que fomenten la interacció amb el medi natural i potencien la convivència del grup fora del context de l’aula, propiciant cohesió de grup i promovent noves relacions entre iguals i/o millores de les mateixes. Tota la colònia es realitza en llengua anglesa.

Programa Educatiu - C.M, CS i ESO


Team Building: Participació activa en jocs grupals que potencien el coneixement de l’altre. Pràctica d’adjectius en anglès per identificar i valorar característiques personals i dels companys/es.

Zip Activity: Lliscament en suspensió per un cable d’acer ancorat en dos punts situats a diferent alçada.  Identificació del material de seguretat: casc, talabard, mosquetons.

Walking over trees: Circuit de ponts, desplaçament sobre un medi inestable per controlar el cos i els seu moviment mantenint l’equilibri.

Archery: Realització de la pràctica del tir amb arc com a simulació de defensa d’una torre de guaita. Identificació i utilització correcta del material necessari per aquesta pràctica esportiva. 

Orienteering: Ús d’un mapa i de la brúixola. Observació atenta de l’entorn

Climbing: Grimpar per un pla vertical utilitzant la força dels braços i les cames. Aprendre la tècnica de progressió en vertical.Unim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte