Colònies

LA NOSTRA NATURA

Estimular el coneixement, l'estima i la cura del medi ambient mitjançant l'observació i el contacte directe envers la natura que ens envolta.


Projecte educatiu EI i Cicle inicial


Bosc: Gimcana on recollirem els residus que els monitors hauran col·locat prèviament pel camí. Aprendrem a reciclar-les i a reutilitzar-les.

Arbres: Jugant, jugant, ens endinsarem en el bosc per observar els arbres de ben aprop per després confeccionar-ne el nostre.

Plantes: Ens disfressarem de papallones, abelles i d'altres insectes per tal d'anar a cercar les flors del nostre color preferit. La seva olor ens permetrà reconèixer les plantes aromàtiques del bosc i fabricarem una bossa de flors que ens endurem de record.

Animals: Gimcana per conèixer els animals més eixerits i entremaliats del bosc. Descobrirem on s'amaguen fent de detectius tot seguint els rastres que anirem trobant: nius, petjades, pinyes rossegades, sorolls...

Joc de nit i festa de cloenda: Joc de nit la primera nit (després de sopar) i ball la segona i última nitUnim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte