Colònies

NATURA I CULTURA AL PIRINEU

Coneixerem l'alta muntanya i la cultura que s'hi ha desenvolupat.

PROGRAMA EDUCATIU

PRIMÀRIA

Visita al Santuari de Ripoll: Us explicarem com vivien els monjos, quines eren les seves tasques i com n'eren d'importants aquests edificis en una època plena de guerres!

Tremp a l'ou: Farem un quadre amb la tècnica que utilitzaven per fer les pintures medievals. Nosaltres mateixos farem els pigments per a pintar al tremp!

Excursió a Núria: fauna i flora al Pirineu: La Vall de Núria és un indret meravellós entre les muntanyes més altes del Pirineu català. Allí, visitarem el monestir, el petit museu d'ecosistemes d'alta muntanya i aprendrem els noms dels pics més alts. Dinarem al costat del llac i després de descansar una estoneta, començarem el camí de tornada.

El romànic a Queralbs: Anirem a aquest petit poble d'arquitectura típica dels Pirineus, on imaginarem la vida quotidiana i visitarem la seva església. Compararem aquest estil arquitectònic amb el del Santuari de Ripoll i després, dividits per grups, farem una gimcana pel poble per tal d'esbrinar com viuen els habitants d'aquest emblemàtic poblet.

Joc d'orientació: La història de Catalunya: Us proposem un joc d'orientació ple de diferents proves. Amb una brúixola i algunes indicacions, haurem d'aprendre a trobar el recorregut correcte per les muntanyes del Piriney, on trobareu diferents personatges de la història de Catalunya que us desafiaran a superar la seva prova!Unim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte