Colònies

PERIODISME D'AVENTURA

Retalls de les experiències viscudes durant les diverses proves d’aventura seran la base de l’estudi pràctic de les diferents vessants de la comunicació. Des de la posició del càmera, el periodista i els protagonistes de cada activitat analitzarem i treballarem els diferents gèneres periodístics.

PROGRAMA EDUCATIU - ESO I TREBALL DE SÍNTESI

Comunicació és informació ! La comunicació i els seus elements principals. Estudi dels continguts a transmetre durant les activitats  mitjançant la cerca de pistes relacionades amb un tema específic per fer la creació d’una presentació oral sobre els diferents gèneres periodístics.

Treball de camp. Periodistes en acció: Utilització correcta de la pròpia lateralitat i de la seva projecció en els altres, aprenentatge de l’ús de la càmara. El treball de camp com l’expressió d’un aspecte de la realitat, mostrada en forma audiovisual.

Reportatge, El Tir amb Arc: Realitzar tirs a diana utilitzant la tècnica del tir intuïtiu. Saber controlar el cos en benefici de la precisió. Transmetre la magnitud de l’esdeveniment amb imatges i so.

Entrevista a un escalador: Grimpar per un pla horitzontal utilitzant la força dels braços i les cames. Declaració de les experiències viscudes durant l’activitat.

Documental sobre l’orientació: Realització i descoberta d’un recorregut per la natura, utilitzan un full de ruta i un mapa. Coneixement dels principis de supervivència. 

Notícies d’aventura,Tirolina: Lliscament en suspensió per un cable d’acer ancorat en dos punts situats a diferent alçada, per transmetre la magnitud de l’esdeveniment amb imatges i so.

Notícies d’aventura, Ponts: Desplaçament sobre un medi inestable. Controlar el cos i els seu moviment mantenint l’equilibri.

Muntatge i edició de vídeos: Editar els vídeos enregistrats durant les activitats amb el muntatge de la música.Unim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte