Colònies

VIU LA GRANJA

Respondre la pregunta: d’on surt la llet? Aprendre en què s'assemblen i en què es diferencien els animals de granja o descobrir què n'aprofitem de cadascun d’ells són alguns dels interrogants que resoldrem durant aquesta estada.

Projecte educatiu

Visita a la granja: Per a conèixer el seu funcionament i els animals que hi podem trobar.

La gran gimcana dels animals: Per acomiadar-nos com cal, els animals de la granja ens han preparat una fantàstica gimcana per tot l’entorn de la casa! Això sí, haurem de fer memòria i recordar tot el que hem après aquests dies!

Tallers de la vida rural: Creació d’animals de granja (EI – CI): Utilitzant materials reciclats com a matèria primera, crearem els nostres propis animals de granja.  

Cistelleria de paper (CM – CS): La cistelleria és essencial per a la vida rural. Avui descobrirem com podem crear els nostres propis recipients fent servir un material molt comú: el paper de diari. 

El misteri de la bala de palla: El granger es disposava a donar el sopar a tots els animals quan ha descobert que havia desaparegut una bala de palla. Haurem de seguir les pistes si volem descobrir quin animal entremaliat ha sopat abans d’hora!

Jo de nit: Joc de nit després de sopar.
Unim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte