934 432 944 / 608 56 97 14
Constitució 2, 3r 3a | Sant Just Desvern (08960)
info@vivencies.com

Art

  • ID: 3270
  • Views: 24

Detalls

Aquesta proposta treballa tot allò relacionat amb el món artístic des de la vessant més lúdica però sense frivolitzar ni renunciar al contingut més tècnic. Durant l’estada, cada participant podrà posar en pràctica allò après amb el treball previ, i provar les seves dots i tècnica, amb tallers de sensibilització i creació. Els participants esdevenen artistes que hauran de participar en una exposició al final de la colònia. 

PROGRAMA EDUCATIU – PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA

Presentacions: Cada alumne redactarà allò que més li agrada en matèria artística i explicarà el per què. També haurà de deixar palesa una mostra del seu propi art. Es faran petits grups per potenciar el treball cooperatiu i aconseguir més efectivitat. 

Descoberta de l’entorn: Aconseguir un mapa esquemàtic de l’entorn on s’ubica l’alberg, amb la ubicació dels diferents equipaments, comerços, carrers places, parcs i edificis històrics. Posteriorment passejarem per la zona i dibuixarem alguns dels elements visitats. 

Dibuix del natural: Seguint amb la idea de la descoberta de l’entorn, es tractarà d’anar a dibuixar allò que hem vist. Podran ser objectes inanimats, paisatges o figures de la flora o la fauna de l’entorn. 

Fang i escultura: Explicar diferents tècniques per treballar el fang, ja present des de la prehistòria. Com a activitat opcional, es podrà pintar la figura feta i endur-se-la a casa com a record de l’estada. 

Art modern cooperatiu: Cada petit grup prepararà un mural cooperatiu. Es tractarà que, entre els diferents membres de l’equip, es donin indicacions a la/les persona/es que tindrà/an el pinzell. Un cop acabat es farà un concurs i subhasta de cada obra. 

Redactar i maquetar el prospecte: Es tractarà que cada “artista” o grup elabori el seu prospecte per publicitar-se de cara a l’exposició final.