Propostes

Cova de la Font Major

Alberg : Jaume I, L’Espluga de Francolí 

Preus: Preu adult: a partir de 30 anys, MP pernoctar + sopar + esmorzar 23,15€   

             Preu jove: 14-29 anys: MP pernoctar + sopar + esmorzar 20.70€  

• Els infants de 7 a 13 anys MP pernoctar + sopar + esmorzar 15.53€

• Els infants de 4 a 6 anys MP pernoctar + sopar + esmorzar 10.35€

Descripció: La Cova de la Font Major 

Museu de prehistòria i geologia instal·lat a l'interior d'una de les coves més llargues del món formades amb roca de conglomerat. L'any 2012 les Coves de L'Espluga de Francolí van estrenar nova museografia amb nombrosos audiovisuals que fan de la visita una ruta vivencial. Les Coves de L’Espluga són unes cavitats naturals utilitzades per l’home des del temps del paleolític.

Aquest conjunt de coves forma la setena cova més llarga del món i la segona de Catalunya formada en conglomerats.

El museu que es troba en el seu interior ens farà participar, a través de grans projeccions sobre la mateixa pell de la Cova i d’escenes de teatre virtual, tant del descobriment de la Cova, com de les activitats que els humans hi realitzaven i dels seus sentiments més intensos.

Visita guiada : durada d’1 hora 15 minuts aproximadament.

També hi trobareu la Cova del Castell habilitada com a aula, on s’hi realitzen tallers d’experimentació i demostracions prehistòriques per a escoles.

Per als visitants més agosarats la visita pot continuar 1 quilòmetre més enllà. És un segon recorregut dedicat a l’espeleologia que s’anomena Visita d’Aventura.

La visita s’inicia al final del museu dins la cova i discorre cap a l’interior de les galeries més sorprenents i profundes , tot remuntant el riu subterrani que quan surt a l’exterior per la Font Major rep el nom de Francolí.

El recorregut d’Aventura té una durada de 4 hores (1,5 a 2 hores dins la cova).

Entrada a la cova i museu: grups a partir de 25 pax,

Adult: 5.10€ i infants (de 9 a 14 anys) 3.60€

Ruta d’aventura: a partir de 8 anys, preu únic 40.00€ pax. Grup mínim de 6 pax

Monestir de Poblet : Poblet és el monestir més gran de La Ruta del Cister i dels dos masculins és l’únic que manté comunitat de monjos.  

Poblet és un referent obligat dins la història de la Corona d’Aragó. Fundat el 1150, la seva trajectòria es va veure estroncada el 1835 arran de la desamortització. Amb el retorn dels monjos a Poblet, el 1940 es posà en marxa un procés ambiciós de restauració i conservació que ha retornat al monestir la majestuositat que li correspon. A partir de la Porta Reial podeu iniciar una visita guiada a través de les diferents dependències que conformen l'antiga clausura.

Deixeu-vos endur per les explicacions dels guies, veritables amfitrions del monestir, i endinseu-vos en la màgia del nostre passat, que sens dubte us ajudarà a conèixer millor la realitat del nostre país. El monestir de Poblet és el conjunt cistercenc habitat més gran d’Europa. Fou declarat per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat, a la reunió d’Argel, l’any 1991.

Entrada bàsica: 7,50 € (sense guia) / 10 € (amb guia).

http://www.poblet.cat/index.php?Ng%3D%3D&LDIy 

Montblanc, ciutat medieval : Montblanc Medieval us obre les seves portes per tal que descobriu el seu ric patrimoni arquitectònic, cultural i natural. 

Montblanc és un dels més bells conjunts medievals de Catalunya, es tracta d’un dels punts de més interès de l’interior de la Costa Daurada i està situat al cor de la Ruta del Cister.

Deixa’t transportar al temps del rei Pere III, el Cerimoniós, segle XIV, època de la construcció de la muralla. Entra a dues de les torres Medievals de Montblanc on recentment s'ha instal·lat un muntatge de plafons explicatius de la història de la muralla.

Gaudeix de les espectaculars vistes de la població que es veuen des de les torres.

http://www.montblancmedieval.cat/ 

Condicions:

El preu inclou 

1 MP (sopar + pernoctar + esmorzar)  

El preu no inclou  

Taxa turística per dia/persona (+17 anys): 0,45€ + IVA / Transport  / Entrada a la cova / Entrada al Monestir / Visita guiada a Montblanc. 

Altres consideracions:  

S'ha d'anar equipat amb un vestit de neoprè, casc i llum de carbur. Els grups són reduïts de 7 a 15 persones, i sempre es va amb guies especialitzats.

La cova proporciona tot l’equipament necessari.
Unim persones per moure emocions

© Vivències · Condicions legals · Contacte