Serveis

ORGANITZACIÓ DE FESTES

Són dies assenyalats i molt importants per una entitat, un AMPA, una associació o un nen/a, des de Vivències ens impliquem al màxim perquè tot surti fantàstic, amb reunions prèvies i posteriors de valoració. Tenim material de tot tipus: Inflables, grups d’animació, mags, canons d’escuma, jocs gegants i tradicionals, pallassos, monitors…et muntem la teva festa a mida tal i com havies somiat!!!

Un munt de propostes...

FESTA I FUSTA

La nostra proposta de jocs de fusta gegants, tradicionals i familiars, estan pensats per a totes les edats, de fet el que busquem és que diferents generacions d’una mateixa família puguin jugar plegats als nostres jocs.

LA CUCA DE MIL COLORS

És un espectacle ideal pels grans esdeveniments, fi de curs, carnestoltes, una festa de barri i altres events importants. No parem ni un sol moment. Ballem la polka i agafem forces pel rock, ara unes quantes pessigolles… ara un vals per descansar…

CIRCUIT DE PONIS

Sorprèn el teu fill i tots els seus amics amb un poni per a la seva festa d’aniversari, 

INFLABLES:

Material de plàstic que ens permet poder saltar, caure i divertir-se sense patir de que ens puguem fer mal.

JOCS GEGANTS

Són jocs de taula, en format gegant.

Els jocs disponibles són: Micado, 4 en ratlla, cursa de sacs, dominó gegant, circuit de xanques, diana, memori, esquís gegants, bitlles...

ZORBALL

Pilota de goma de grans dimensions que ens servirà per rodar, ja que nosaltres ens col·locarem dins d'ella. La pilota és totalment tova i encoixinada , de manera que esmorteeixi els cops sempre que ens donem contra el terra en girar. 


Tallers, Planetari, Gimcanes, Globoflexia, taller de maquillatge, Bombolles gegants, tir en arc...

    Unim persones per moure emocions

    © Vivències · Condicions legals · Contacte